ЗАХОДИ


***

12.03.24
Відвідування Київського планетарію є захоплюючим та пізнавальним досвідом для всіх вікових категорій. Він надає можливість пірнути у простори космосу та дізнатися багато нового про незвідані глибини Всесвіту.
Учням: 3-А, 3-Б, 4-Б, 4-В, 312 школи
Деснянського району, попри двічі оголошену тривогу, вдалося сьогодні переглянути чудову лекцію за темою: «У пошуках нової Землі».
Здобувачі освіти змогли насолодитися захоплюючим фільмом, який відображав красу та таємниці космосу, а купол планетарію створював ефект повного погруження у Всесвіт, ми змогли відчути себе частиною незвіданого космічного простору.

Фотогалерея заходу:

https://www.facebook.com/share/p/MJ79jGhBys1hQcPt/?mibextid=K35XfP


***

Екскурсія в Планетарій

Сезон екскурсій в цьому навчальному році відкритий!!!
Учні 3 та 4 класів здійснили “Подорож Сонячною системою – це дитячий захід, який дозволив маленьким дослідникам зрозуміти нашу систему, які є в неї планети та з чого вони складаються. Діти на власні очі побачили, якими є ті далекі планети, які в них є супутники, ближче познайомилися з величним Сонцем.Фантастичною подорож зробили сучасні технології – оптико-механічний проєктор, цифрові та проєкційні системи. За допомогою всіх цих пристроїв вистава в Київському Планетарії дозволила нашим учням у буквальному сенсі зануритись у космічний Всесвіт та відчути себе головними героями дивовижних подорожей. Фотогалерея заходу.

***

Сьогодні в нашій школі відбулася зустріч з дитячою письменницею, казкаркою Лілілєю Гудзь. Авторка презентувала свою нову збірку казок “Від росинки до сніжинки”. Учні мали змогу зануритися у світ казок, поставити запитання письменниці та придбати її нову збірку казок з особистими побажаннями та автографом авторки. Фотогалерея

***

День вишиванки

У Києві на День вишиванки на території маркетмолу “Даринок” відбувся благодійний ярмарок в якому приймали участь учні, батьки та працівники Початкової школи √312. Дякуємо всім хто долучився до цієї корисної справи. На ярмарку були представлені вироби зроблені власноруч: сувеніри, вишивки, картини, патріотичні прикраси, вітальні листівки та інші вироби з символікою України, домашня випічка та смаколики. Фотогалерея

***

“Дні цивільного захисту”

***

УВАГА! УВАГА! УВАГА!
В НАС ЄДИНА МЕТА    –   Україна СВЯТА
НЕЗДОЛАННА НІКИМ І НІКОЛИ
Наша школа  на Благодійному ярмарку 13.04.2023р. зібрала  на потреби ЗСУ  6870 грн.

Щиро дякуэмо всім, хто прийняв участь у благодыйному ярмарку.
Наш район зібрав 603 509 грн. Цю суму передали у фонд “Повернись живим”.

***

16 квітня. Великдень – найвеличніше свято українців

Учні тразом з учителями готуються до Великодня, створюючи святкову атмосферу у всій школі. Цьогоріч особливий інтерес викликало оформлення шкільного подвіря великодніми писанками, квітами та стрічками.
Тепер наша школа красива, та по-весняному барвиста.
Фотогалерея заходу.

***

14 квітня з учнями 1-Б класу був проведений виховний захід “Великодні дива”, на якому розповідалося про виникнення свята в нашій країні, про звичаї, традиції, пов’язані з цим святом, а також про кожен з днів Великого Тижня перед святом Великодня.
Був проведений майстер- клас по виготовленню писанок у техніці ” декупаж”. Фотогалерея заходу.

***

Святкова зустріч 2-А класу у бібліотеці

На передодні свят, учні 2-А класу відвідали урочистий майстер-клас присвячений Великдню у районній бібліотеці.
Світ книжок – це світ неймовірних, захопливих пригод. Тут ви знайдете багато друзів. А найцікавіше це те, що ми будемо мандрувати країною Знань, яка відкриє вам багато таємниць. Дорогою нас можуть чекати небезпеки, труднощі, але ми їх разом обов’язково подолаємо. Фотогалерея заходу

***

10 квітняучні 2-Б класу  відвідали дитячу бібліотеку

10 квітня 2023р. учні 2-Б класу  відвідали дитячу бібліотеку. Там послухали розповідь про Великдень та звичаї цього свята. Також для дітей був проведений майстер – клас по виготовленню пасхальної корзинки. Усі діти із задоволенням виконували цю роботу . 
Дякуємо працівникам дитячої бібліотеки ,які проводять такі майстер-класи для дітей. Фотогалерея заходу

***

08.04.2023 відбулася зустріч у майстер-класах

***

Майстер-клас “Робота з фарбами. Квіткове різнобарв’я”

***

Майстер-клас “Орігамі. Розвиток дрібної моторики”

***

Урок з мінної безпеки 2-Б клас

6 квітня 2023 року у нашому класі був проведений “Урок з мінної безпеки”, Учні переглянули урок, провели подорож із песиком Патроном та Суперкомандою, пройшли квест з мінної безпеки , розгадували кросворд, розмальовували песика Патрона. усі учні на уроці отримали посвідчення про успішне проходження квесту. Фотогалерея заходу

***

ТИЖДЕНЬ ІНФОРМАТИКИ В ШКОЛІ

Презентація “Цікава інформатика”

***

Майстер клас “Музично-ритмічна мозаїка”. Фотогалерея заходу

***

3 квітня – урок сміху, присвячений Дню Сміху

3 квітня 2023 року  на уроці читання учні 2-Б класу провели  урок сміху, присвячений Дню Сміху. Кожен учень під час канікул підшукав і вивчив смішинки-вірші, які прочитав на уроці. Також  діти дізнались про свято 1 квітня-День сміху. Усі із задоволенням та сміхом завершили урок. Фотогалерея заходу

***

01.04.2023 відбулися зустрічі у майстер-класах: “Комп’ютерні ігри-це ігри?”, “Мовне розмаїття” та арттерапевтичне заняття “Серце моєї сім’ї “. Фотогалерея заходу

***

Учні нашої школи прийняли участь у всеукраїнському проекті FIowers4School.
Мета проекту – показати дітям як правильно висаджувати цибулинки- тюльпанів, нарцисів, гіацинтів, крокусів та іншіх квітів. Фотогалерея заходу

***

Зустріч із батьками майбутніх першокласників

24.03 у школі відбулася ознайомчо-пізнавальна зустріч із батьками майбутніх першокласників.
За відгуками батьків вони отримали вичерпну інформацію про школу, а також про принципи навчання, які закладені у НУШ (новій українській школі ).
Школа планує провести ще такі зустрічі із майбутніми першочками та їх батьками.

***

У школі розпочалися суботні зустрічі майбутніх першокласників та їх батьків із педагогічним колективом.
Зустріч проходить у інтерактивному форматі, роботі у майстер – класах.
Наступна зустріч відбудеться 01.04.2023 р. за розкладом.

***

25.03.2023 відбулася толока в якій брали участь робітники школи, батьки і діти.

***

24 березня 2023 року у 2-Б класі відбулась зустріч із бійцем ЗСУ

24 березня 2023р у 2-Б класі відбулась зустріч із бійцем ЗСУ Новошицьким О.В. Остап Вікторович розповів дітям про те, як солдати боронять нашу Україну, яким є життя на передовій. Діти мали можливість задати запитання, які їх цікавили. Вони підготували листівки, валентинки, малюнки для  воїнів.  На завершення зустрічі діти заспівали пісню “Червона  калина”
Фотогалерея заходу

***

21 березня 2023 року зустріч у бібліотеці з письменником Сашком Дерманським

Сьогодні, 21 березня 2023року, провели зустріч у бібліотеці з письменником  Сашком Дерманським. На ній  діти мали можливість поспілкуватись з автором цікавих книг. Вони мали можливість  задати запитання, які їх цікавили. Були різні запитання про життя і творчість Олександра.  Після завершення бесіди  діти придбали книги  з автографом автора. Дітям дуже сподобалось  зустріч. Фотогалерея заходу

***

14 березня- День українського добровольця.

14 березня- День українського добровольця.
З учнями 1-Б класу був проведений виховний захід з метою вшанування мужності та героїзму захисників України та виховання у школярів патріотичних почуттів до Батьківщини .
Дякуємо нашим захисникам!
Разом до Перемоги!

***

Тиждень української мови
Проєкт “Рослини – символи України
4-Б клас
Тиждень української мови

Фотогалерея

***

Діти України прагнуть миру!

Учні нашої школи взяли участь у конкурсі поробок та малюнків
“Діти України прагнуть миру”.
Цей конкурс організовує Посольство спільно з українською діаспорою в Америці в межах виставки української культури.

***

День пам’яті Т.Г. Шевченка

9 березня у нашому класі пройшов урок присвячений дню народження Т.Г.Шевченка. На нього були запрошені учні 2-Акласу, вчителі, батьки.
У першій частині уроку діти розповідали про життя Т.Шевченка, а у другій ми провели Шевченківські читання. Кожен учень класу прочитав вірш Т.Шевченка, Також діти прослухали пісні покладені на слова Т.Г.Шевченка «Зоре моя вечірняя», «Реве та стогне Дніпр широкий», «Думи».
Проводячи такі уроки, бесіди виховуємо патріотів своєї країни.

***

9 березня у 3-В класі відбувся урок-вікторина на основі тих відомостей, які діти дізналися у бібліотеці.

***

8 березня 3-Б та 3-В класи відвідали дитячу бібліотеку з нагоди 209 річниці з дня народження Т.Г.Шевченка. Бібліотекарі цікаво та доступно познайомили дітей з життєвим та творчим шляхом поета. Натомість діти розповіли вірші Кобзаря.
Фотогалерея заходу

***

Мамо найдорожча,
Мамочко єдина,
Щирі побажання –
Від доні, від сина.
Квіточок пахучих
Принесли багато
В цей весняний ранок,
У велике свято!

Подарунки для матусь. Учні 3-Б класу виготовили для матусь дощечки- декупаж. Разом до Перемоги. Незламні діти- незламної України!
Фотогалерея заходу

***

Учні нашої школи прийняли участь у патріотичному
РАЙОННОМУ ТВОРЧО-МИСТЕЦЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ “ВАРТА”

Це один з етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”)
Бажаємо нашій команді перемоги на кожному етапі !!!

***

13 лютого учні 2-Б класу відвідали бібліотеку. Фотогалерея заходу

13 лютого ми, учні 2-Б класу, відвідали районну бібліотеку. Там дітей познайомили із залами якими можуть скористатись вони, було проведено майстер-клас до Дня Святого Валентина, літературне читання, вікторина.
Дітям сподобалось відвідування бібліотеки. Такі екскурсії спонукають наших дітей більше читати, пізнавати навколишній світ, ставати патріотами своєї Батьківщини.

***

21 лютого- Міжнародний День рідної мови

Учні 1-Б класу провели вікторину ” День рідної мови”.
Багата і барвиста мова українського народу.

Мова- то краса нашого життя, наше майбутнє. Саме мова є найбільше і найдорожче багатство кожного народу.
Шанувати, берегти та любити рідну мову, піклуватися про неї, захищати її від занепаду – справа кожного українця- патріота.
На виховному заході учні поглибили знання відомостями про рідну мову, провели різноманітні конкурси . Фотогалерея заходу

***

Зустріч з бійцями ВСУ

З глибоким сумом та болем в очах бійці ділилися з учнями спогадами, розповідали школярам, що пережили за час, проведений в зоні бойових дій. Чоловіки своїм прикладом показали, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але і вчинками доводити це.
Відповідаючи на численні запитання учнів, запрошені воїни намагалися у доступній формі розповісти школярам про життя на війні, про те, як боронилися і наступали, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство, і про все те, що цікавило дітей.

Діти підготували пісні, вірші, обереги та малюнки для бійців, а учень 3-А класу, Дмитро подарував картину, яку намалював сам.

фотогалерея заходу

***

Казкова, різдвяно-прибрана, бібліотека запросила у гості талановитих діточок нашої школи на цікавий майстер-клас “Новорічна рукавичка”
2-А та 3-В класи створили свою казкову новорічну прикрасу
Фотогалерея заходу

***

Учні 3-Б класу привітали з Новим роком наших воїнів. Передала привітання класний керівник Григор’єва Світлана Віталіївна, яка є волонтером, допомагає нашим бійцям

***

Свято Нового Року та Різдва Христового
у 2 – А класі. Фотогалерея заходу

***

У районній бібліотеці працювала резиденція Св.Миколая
Учні 2-Б, 3-В класів ходили на гостини до Св. Миколая. Фотогалерея

***

19 грудня – День Святого Миколая
Привітання від учня 2-А класу

***

З 12 по 18 грудня 2022 року
Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

***

Міністерство внутрішніх справ оголошує конкурс дитячого малюнка на тему
«Я у безпеці з МВС»  
До дня Св. Миколая Міністерство внутрішніх справ України оголошує конкурс дитячого малюнка на тему «Я у безпеці з МВС», який проходитиме з 1 по 19 грудня.
Учасниками конкурсу є діти віком до 14 років включно. Деталі конкурсу

***

Екскурсія у світ книжок 2 А клас

З 01 по 09 вересня 2022 року  Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

01.09.22 Вітаємо з Днем Знань!

31.06.22 ОСТАННІЙ ДЗВОНИК!

***

Україна – це Європа! Вітаємо з Денем Європи! 9 травня 2022р.

***

8 травня – Дні пам’яті тa примирення, присвячені пам’ятi жертв Другої Світової війни

***

24 квітня Великдень – найвеличніше свято українців

***

8 березня
Міжнародний жіночий день. Свято краси, любові та ніжності! Вітаємо жінок та дівчат зі святом!

***

21 лютого відзначаємо Міжнародний День Рідної Мови

Рідна Україна – мова солов’їна,
Золоте колосся, маки у житах.
Край воріт – калина, верба, яворина,
Храми і світлиці в барвах-рушниках.
Рідна Україна – то душі краплина,
Пісня журавлина у ранковий час.
Рідна Україна – то земля єдина,
Що сходив ногами босими Тарас.
Рідна Україна – за столом родина,
Яром-долиною стелиться туман.
Батькова розмова – тиха, вечорова,
Мамина молитва – вічний талісман.

***

20 лютого в Україні на державному рівні вшановують День пам’яті Героїв Небесної Сотні, згадуючи найтрагічніші дні під час Революції Гідності 2013–2014 років. Пам’ятний день встановлено указом Президента України 11 лютого 2015 року з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні.

***

20.02. 1940 року вперше на екранах з’явилася мультиплікаційна пара Том та Джеррі

Сюжет більшості серій мультфільму зосереджений на безуспішних спробах Тома зловити мишеня, а також на каліцтв і руйнування, які з усього цього випливають. Оскільки в деяких серіях персонажі досить мирно уживаються між собою, залишається незрозумілим, за що Том постійно переслідує Джеррі.

***

Всесвітній день спонтанного прояву доброти, який відзначається 17 лютого — щире, чисте та світле свято, позбавлене усілякого політичного забарвлення та національних кордонів. Роботи учнів 1-А класу

***

16 лютого “День Єдності”

16 лютого 2022 року оголошено Днем єдності указом Президента України Володимира Зеленського з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз.

У цей день в нашій школі розвівається жовто-блакитний прапор України. Учні та вчителі виконали Державний Гімн. Класи влаштували флешмоб, довжина прапору 112 метрів. #UAразом #все_буде_добре_ок #День_єднання #Україна_єдина #Україна_в_серці #Долоньки_миру #school312_kyiv Фотографії заходу

***

14.02.22 День святого Валентина
Хочу з днем Валентина привітати,
Та цю Валентину подарувати.
Милуйся, читай й бережи,
А якщо скучаєш – дзвони!

***

Всесвітній день сніговика 18.01.22 Фотогалерея сніговичків від 1-А класу

Презентація заходу

***

Пам’ятники України

17 січня 2022р у нашому класі 1-Б було вперше проведено презентацію по темах: «Які пам‘ятки культури прикрашають Україну?» та «Ким славетна Україна?» по предмету ЯДС. Батьки допомогли підготуватись дітям до цієї події. Усі діти гарно розповіли по обраній темі , а також продемонстрували фото та відео до своєї розповіді. Усі учні з цікавістю слухали виступи однокласників.
Хочу висловити подяку усім батькам, які допомагали у підготовці цікавих розповідей. Фото заходу.

***

Старий Новий Рік

14 січня 2022р учні 1-Б класу відмітили свято Нового року за старим стилем. Дітям було розказано про це свято. Чому саме у нас існує ще один Новий рік. Усі з цікавістю подивились презентацію про народні традиції цього дня, поспівали щедрівки. А батьки приготували солодкий стіл з чаюванням, яке закінчилось веселою дискотекою. Дякуємо Шейній Н.Т, Драчук Н.О, Гілевич А.В,Лабунець М.В, Бондарській Н.М,Водотиєць Л.В, Новошицькій В.О. за організацію свята. Фото заходу.

***

Свято Меланки

13 січня 2022р учні 1-Б класу привітали свою однокласницю Лабунець Меланію з днем ангела. Діти ознайомились із виникненням свята Меланки і традиціями , які існують цього дня,народними прикметами. А Меланка в свою чергу приготувала для усіх солодкі сюрпризи із передбаченнями. Усі з цікавістю прослухали свої передбачення і з радістю поласували солодощами. Дякуємо мамі Меланії, Лабунець Марині Василівні , за маленьке свято для дітей класу. Фото заходу

***

Вітаємо з Новим Роком та Різдвом Христовим!
1 – А клас. 24 гуня 2021 рік (фотогалерея)

Відеокліп 1 – А 2022

***

Новорічне Сваято 2 -Б клас

***

Тиждень безпеки життєдіяльності дітей . Учні 1 – В класу, працюючи в групах, створили колаж “Безпечна дорога до школи” та виконали композиції “Де небезпечно гратися ?”

***

24.12.21р. Проєкт “Тварини у 3 – В класі”

***

Свято Нового року 3-В клас

***

24 грудня у 1 – В класі відбулося свято, “Казкове новоріччя”. Діти із задоволенням декламували вірші, щедрували , брали участь у різноманітних розвагах, приготували для рідних вітальні листівки, де вже самі написали новорічні побажання.
Щирі вітання з прийдешніми святам!

***

24.12.2021р. Тиждень безпеки життєдіяльності дітей . Учні 1 В класу

***

22.12.21 Новорічне Свято. Учні 3-б класу передають поздоровлення з Новим Роком вчителям, друзям, батькам! Дякуємо за свято!

***

Екскурсії на фабрику ялинкових прикрас Клавдієво-Тарасове.

Учні 2-б і 4-б класів 21 грудня 2021 року побували в Клавдієво на фабриці новорічних іграшок. Фото та відео екскурсії

***

17.12.2021 року у школі пройшли майстер-класи на тему Виготовлення новорічних прикрас

У 4-А класі проходив майстер-клас
“Виготовлення новорічного букету з цукерок”

У 4-В класі проходив майстер-клас
“Виготовлення новорічного букету з цукерок”

У 1-Б класі проходив майстер-клас
“Виготовлення новорічного букету з цукерок”

У 3-А класі проходив майстер-клас
“Виготовлення новорічного букету з цукерок”

***

15 грудня Міжнародний день чаю

15.12.21 учні 1-Б класу.
Відмітили міжнародний день чаю. Діти дізнались про історію свята, традиції чайних церемоній, цікаві факти про чай.
Також було проведено чаювання для дітей.

Презентація заходу

***

Безпека життєдіяльності

З 13.12 по 17.12.2021р. в нашій школі проводився тиждень знань безпеки життєдіяльності. В рамках тижня серед учнів 2-4 кл. пройшов конкурс малюнків на тему “Охорона праці очима дітей”. Найкращі роботи учасників конкурсу.

Малюнки дітей

***

Екскурсії на фабрику ялинкових прикрас Клавдієво-Тарасове.

5.12.21 р. батьками була організована екскурсія на Клавдієвську фабрику ялинкових прикрас для учнів 1- а та 1- б класів.
Діти побачили як виготовляють іграшки, фарбують, розмальовують. Також побували в музеї ялинкових прикрас, в таємній кімнаті. Але найбільше дітям сподобався майстер- клас по розфарбовуваню новорічної іграшки.
Діти повернулись з гарним настроєм та великою кількістю позитивних вражень. Фото та відео екскурсії

This entry was posted in Інформація для батьків. Bookmark the permalink.

Залишити відповідь