Вітаємо зі святом останнього дзвоника!

Останній дзвоник – це особливо затишне свято у нашій школі.

Діти мали прийти на святкову лінійку, отримати грамоти за успіхи в навчанні, попрощатися зі школою, хтось на час літніх канікул, а хтось назавжди. В цей день ми мали б радіти зустрічі один з одним на шкільному святі, набажати дітям чудових слів, але в умовах воєнного стану вітаємо їх за допомогою інтернету. 
Це, без перебільшення, був складний навчальний рік для дітей, вчителів та батьків, адже майже весь рік діти провели на дистанційному навчанні. Спочатку через коронавірус, потім війна. Останні 3 місяці стоять «мовчки» закриті класи та ігрові кімнати в садочках, пустіють шкільні подвір’я та гойдалки. Багато дітей нашої країни зустрічає цей день за межами області або за кордоном.
Маємо велику надію, що у вересні діти підуть до садочків та шкіл. А випускники зможуть спокійно обрати навчальний заклад у містах-героях: Києві, Харкові, Чернігові, Херсоні, та в інших неймовірних мітах та селах України.
Вітаю всіх із закінченням цього нелегкого навчального року. Бажаю миру нашій Україні, щасливого дитинства, шкільних років та чудових літніх канікул – дітям, терпіння і віри всім дорослим аби пережити ці складні часи.

ВІТАЄМО ВИПУСКНИКІВ 4-х КЛАСІВ!

4-Б клас Горностаєва Ольга Миколаївна

Прощання з початковою школою

Літні канікули почались !!!

2-Б клас, Григорьева Світлана Михайлівна

3-Б клас, Любов Міссаїлова

This entry was posted in Інформація для батьків. Bookmark the permalink.

Залишити відповідь