Легознавці

З 2010 року учні школи долучилися до програми благодійного фонду  LEGO Foundation  “Сприяння освіті». Ключовими завданнями цієї програми є надихати, мотивувати і розвивати здібності дітей, дати їм можливість уже сьогодні відчувати себе відповідальними за майбутнє суспільства і зробити свій внесок у його творення.

Вчителі та вихователі, що працюють за цією програмою, приймали участь у тренінгах. На заняттях з учнями, ця програма допомагає дітям  розвивати навички конструювання (технічні навички, створює умови для всебічного розвитку дитини, включаючи критичне мислення, сміливість, впевненість у собі, відповідальність уміння працювати, як самостійно, так і у команді.

При цьому ключовим методом покладеним  в основу навчання за цією програмою є гра, а гра – це сам е середовище, де дитина розвивається найгармонійніше.

19 вересня 2011 році  в школі був проведений конкурс «Легознавців», на якому були присутні: батьки школи, учні 2-Б класу, вихователь, представники РУО і  Головного управління міста Києва.

This entry was posted in Інформація для батьків, Інформація про школу. Bookmark the permalink.

Залишити відповідь